Avocat Servicii Informatii utile Contact Avocat Romania HOME
HOME
Avocatul dvs din Romania
Cabinetul nostru de Avocat ofera clientilor consultanta juridica, reprezentare in litigii in Romania, la preturi extrem de rezonabile:
 • Divort, pensie de intretinere, stabilire si tagaduire paternitate, custodie, dreptul familiei
 • Infiintari si modificari firme, notificari, litigii comerciale, redactare documente, negociere contracte
 • Alte litigii civile si penale, proprietate intelectuala

  Contact email: [click]

 • GALERIE
 • BLOG
 • REVISTA CABINET MAGDALENA POPEANGA

  Harta sediu Google Maps

 • Articole de interes
  Somatia de plata
  Loviri si alte violente
  Paternitate
  Dispute Internet

  Raspunsuri la intrebari
  Cabinetul nostru a sintetizat cele mai frecvente intrebari, iata cateva raspunsuri cu caracter general:

  Dreptul familiei
  Drept civil
  Cetatenie, acte
  Protectie programe calculator

  Cateva ore la Palatul de Justitie din Amsterdam


  Magdalena Popeanga


  august 2009


  Iata, anul 2009 mi-a adus bucuria de a vizita cateva orase din Olanda: Amsterdam, Rotterdam si Haga. M-am simtit nespus de bine in aceste orase, cu aer curat si muulte, multe biciclete.

  Am avut ocazia sa participam la o sedinta ce avea loc la o instanta din Amsterdam.
  Ajunsi in hol, ni s-a explicat ca intrarile noastre vor fi separate de cele ale avocatilor din acest moment. Partile vor intra in sala, iar noi vom urca la etaj intr-o camera din care vom vedea si auzi tot ce se intampla in sala de sedinta.Camera noastra era despartita de geamuri de sala de sedinta.

  Puteam comenta in voie, puteam discuta in aceasta camera, nu deranjam sedinta de judecata. Publicul nu are voie in sala ci doar avocatii si partile.

  La procesul la care am asistat, partile nu au fost prezente. Procurorul era imbracat sport, in blugi si pantofi sport si evita permanent contactul vizual sau discutiile cu avocatul. Ma asteptam ca macar pe avocat sa il vad la costum, cu pantofii cei mai scumpi scosi din dulap, cu freza aranjata, uitandu-se neglijent la ceasul de aur de la mana, cu geanta de piele, oricum o imagine pe care multi clienti romani o asteapta de la un avocat de succes: aceea a unui om care epateaza...
  Palat Justitie Amsterdam Nici pe departe aceasta imagine: avocatul olandez era in blugi, dar ceea ce mi-a atras atentia (si probabil ca nici daca era noapte nu as fi putut sa nu observ acest aspect), erau fara doar si poate pantofii sport de culoare verde fosforescent, si geanta de lucru din panza. Totusi peste aceasta imbracaminte sport, ambii purtau robe.
  Aprodul avea un set de servetele, pahare de plastic si cateva carafe cu apa. Inainte sa intre completul, a tras perdelele, a umplut paharele judecatorilor, avocatului si procurorului.

  Sala de sedinta era spatioasa, peste tot erau bancute, scaune, scaunele.

  In fata mesei completului de judecata, se afla o bancuta pentru ca partea sau martorul ce va vorbi in fata judecatorilor sa poata sta.
  Asa cum pentru procuror exista o masa cu bancuta in partea stanga a salii, pentru avocati exista o masa in partea dreapta si in timp ce avocatul a pledat ridicat in picioare in acest timp de la acea masa, procurorul a pledat de la masa din stanga.
  Primul a vorbit avocatul, apoi procurorul, presedintele era la fel de nerabdator sa scurteze pledoaria ca si unii dintre judecatorii de la noi.Avocatul a adus concluziile scrise, le-a inmanat judecatorilor si procurorului iar acestia rasfoiau pe parcursul procesului foile continand aceste concluzii.
  In final, presedintele a intrebat daca mai doresc sa adauge ceva si auzind raspunsul negativ, completul s-a retras pentru deliberare.

  Toti ceilalti au ramas in sala iar dupa aproximativ 30 minute, am auzit pronuntarea chiar din gura presedintelui. E adevarat in olandeza, iar noi am avut nevoie ulterior de un rezumat al ei tradus in limba engleza.

  Pagina start Blog  Daca sunteti interesat(a) in initierea demersurilor in acest sens, va asteptam cu:

 • un email in care sa va detaliati pe scurt situatia: avocat@avocatromania.ro
 • sau un mesaj, utilizand formularul nostru online de contact: CONTACT
 • telefon, pentru programari: (+4) 0722.811.665
 • fax, pentru transmitere documente: (+4) 031.412.51.30 • Home | Avocat Romania | Servicii | Servicii firme | Dreptul Familiei | Intreaba avocatul

  Copyright av. Magdalena Popeanga
  TemplateWorkz
  home contact submit read more read more read more read more read more


  Cabinet de Avocat MAGDALENA POPEANGA
  Baroul Bucuresti

  str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
  Bucuresti, sect. 3
  Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
  Email: avocat@avocatromania.ro
  Harta Cabinet


  www.AvocatRomania.ro

  Website administrat de
  ALIOTH SOFTWARE


  1 user online